Корисні розділи сайту
Категорії
Мова  УкраинскийRussian

Тепла підлога Arnold Rak FHP 2170 7м.кв 1400W двожильний мат

7930.00 грн.
Виробник: Arnold Rak (Германия)
Модель: Arnold Rak FHP 2170
Наявність: В наявності

Двожильний нагрівальний мат німецького виробника (тепла підлога) Arnold Rak, монтується під плитку без улаштування стяжки. На відміну від матів більшості виробників які мають потужність 150Вт/м2, мати Arnold Rak підходять не тільки для комфортного підігріву підлоги але і цілком зможуть впоратися з основним опаленням приміщення, завдяки підвищеній потужності 200Вт/м2. Також ефективно їх застосування для комфортного підігріву підлоги на балконі.

Нагрівальний мат Arnold Rak FHP 2170 - тонкий двожильний нагрівальний кабель діаметром 3 мм, розкладений змійкою на скловолокнисту сітку з рівномірним кроком. Сітка має клейку основу, що спрощує монтаж. На відміну від інших виробників кріплення кабелю до сітчастої основі виконано не з допомогою скотчу, а тонкою капроновою ниткою по всій довжині кабелю це не дозволяє кабелю підніматися до гори. Ширина мата 50 см, а довжина 14м, загальна площа обігріву 7 м2. Гарантія 20 років.

Спосіб монтажу дуже простий: мат розмотується з рулону на рівну поверхню підлоги, і кріпиться  за допомогою клею нанесеного на його сітчасту основу виробником. Перед монтажем необхідно зробити канавку під датчик температури і розмістити в ній гофровану трубку (диаметром 16мм), а після покрити поверхню підлоги грунтівкою глибокого проникнення, і дати висохнути. Для того щоб розгорнути мат у зворотний бік або повернути його необхідно розрізати сітку (не розрізаючи кабель). Не заводьте мат на ділянки підлоги, де плануються меблі та побутова техніка. Після того як мат розкладений можна класти плитку.

Підключення до мережі виконується через регулятор температури(термостат). Термостат необхідний для управління системою, оскільки саме він обмежує роботу кабелю, для підтримки комфортної температури. Для комфортного підігріву підлоги використовуйте термостат з виносним датчиком температури підлоги, а для основного обігріву приміщення з терморегулятор з датчиком повітря. Термостат в комплект не входить, і вибирається додатково в залежності від задачі системи, зовнішнього вигляду і функціональності.

Купити теплу підлогу Arnold Rak FHP і терморегулятор до нього можна через сайт або по телефону. У нас завжди прийнятна ціна і безкоштовна доставка по всій Україні. А також гнучка система знижок, ціни на сайті завжди не остаточні і можуть бути зменшені в залежності від обсягу замовлення. Зателефонуйте нам, і Ви отримаєте вичерпні відповіді на всі Ваші питання стосовно цього матеріалу.

Технічні характеристики кабелю
Загальна потужність секції 1400 Вт
Тип з'єднання муфтове
Зовнішній діаметр 3 мм
Довжина монтажних кінців 3 м
Номінальна напруга 230В (+/- 5%)
Макс. t зовнішньої оболонки +80 С
Технічні характеристики мата
Довжина мата 14 м
Ширина мата 50 см
Потужність на м2 200 Вт

Написати відгук

Ваше Ім'я:

Ваш відгук:

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на картинці :


© 2013 Teplostok.com Teplostok.com | Сайт створений в студії "Двіжок"


Вас звати:

Ваш телефон:

Час дзвінка:

Введіть цифри з картинки: