Корисні розділи сайту
Категорії
Мова  УкраинскийRussian

одножильний кабель для сніготанення Ексон-Еліт Е-23 1100Вт

1062.00 грн.
Виробник: Эксон (Украина)
Модель: Э-23 1100Вт
Наявність: Немає в наявності

Український кабель Ексон-Еліт 23 1100Вт - одножильний нагрівальний кабель для зовнішнього застосування довжиною 48,2 м, для системи антиобледеніння та сніготанення. Лінійна потужність даного кабелю 23Вт при напрузі мережі 220В, легко впорається з льодом та сніговим покривом в зимовий період. Спектр його застосування досить широкий: жолоби та труби, проблемні ділянки покрівлі, підігрів під'їзних шляхів, ступенів та відкритих терас, і це далеко не повний перелік застосування. Також може використовуватися для підігріву ґрунту газонів та теплиць, систем водопроводу і резервуарів та ін.
Система сніготанення - це по своїй суті таж сама тепла підлога, тільки більш потужна, оскільки експлуатується зовні будівлі. Укладання кабелю повністю аналогічне монтажу теплої підлоги і виконується на монтажну стрічку або зварену сітку. Для систем сніготанення нагрівальний кабель ексон-еліт 23Вт/м.п укладається з рівномірним кроком не більше ніж 7,5см. Кабель одножильний, тому слід пам'ятати при монтажі, що другим кінцем нагрівальної секції необхідно повернуться до місця підключення терморегулятора, або розподільного щита. Для економії електроенергії під час експлуатації рекомендуємо використовувати терморегулятор з двома датчиками: грунту та температури.
Для системи антиобледеніння дахів, жолобів та водостоків, нагрівальний кабель комплектується спеціальними кріпленнями. У жолобах використовуються спеціальні скоби, а в трубах - ізольований металевий трос із затискачами для кабелю по всій довжині, а на покрівлі можна застосувати ту ж монтажну стрічку яку використовують для теплої підлоги. Крім вищевказаних складових, система антиобледеніння Ексон включає в себе розподільний щит з регулятором, датчиками, та захисною автоматикою, і мережу силових кабелів з розподільними коробками.
Торгова марка Ексон-Еліт зарекомендувала себе з 2003 року як високоякісний продукт за відносно низьку ціну. Екрановане плетіння виконане з чистого мідного дроту, а зовнішня ізоляція стійка до УФ випромінювання. Нагрівальний відрізок кабелю виробляється на заводі Одеса-кабель, а з'єднання з силовим монтажним відрізком секції виконується компанією НВП«Елетер». Гарантія на даний нагрівальний кабель 25років, що є рекордним максимальним гарантійним терміном, серед кабелів, представлених на ринку України.
Купити кабель Ексон Е 23 1100В в нашому інтернет-магазині - означає придбання за вигідною ціною з професійною консультацією, плюс безкоштовна доставка по Україні.

Технічні характеристики кабелю
Довжина секції 48,2 м
Загальна потужність секції 1100 Вт
Лінійна потужність 23 Вт/м
Опір кабелю 43,81 Ом
Нагрівальний провідник резистивный
Провідник живлення медный 2Х1,0 мм2
Провідник заземлення медный
Захисний екран плетенный из медной проволоки
Зовнішня ізоляція ПВХ стойкая к УФ
Тип з'єднання муфтовое
Номінальна напруга 220В (+/- 5%)
Макс. t зовнішньої оболонки +65 С

Написати відгук

Ваше Ім'я:

Ваш відгук:

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на картинці :


Схожі товари (33)
© 2013 Teplostok.com Teplostok.com | Сайт створений в студії "Двіжок"


Вас звати:

Ваш телефон:

Час дзвінка:

Введіть цифри з картинки: